Oog voor cijfers, gevoel voor menselijk contact

Meer dan alleen cijfers

Natuurlijk zijn wij dol op getallen. Ons hart gaat sneller kloppen van een mooi resultaat onderaan de streep. Gecombineerd met ruime ervaring in de financiële dienstverlening betekent dit dat uw administratie bij ons in goede handen is.

Maar we houden ook van persoonlijk contact; alleen dan leren wij onze klanten goed kennen. We geven namelijk graag passend advies toegesneden op uw specifieke situatie. ‘Advies met aandacht’ noemen we dat.

Ons team is proactief, nieuwsgierig en flexibel. Verandert uw situatie? Dan veranderen wij met u mee. Zijn er nieuwe ontwikkelingen die voor u interessant kunnen zijn? U hoort ze als eerste van ons. Zo kunt u altijd optimaal profiteren en tijdig bijsturen als dat nodig is.

Kwaliteit

Wie kiest voor profijt adviseurs in boekhouding & fiscale voordelen, kiest voor kwaliteit. Ons streven is dat iedere klant dit moet kunnen beamen, maar ook de partijen met wie we samenwerken.
Naast kwaliteit vinden we het ook belangrijk om snel te werken.
Een derde aspect in onze werkwijze is dat we graag de tijd nemen om onze persoonlijke betrokkenheid bij het wel en wee van uw onderneming te tonen. En daarbij gaat echt niet direct de ‘meter’ lopen …