Ervaren assistent-accountant 28-40 uur

Geen Reacties »

Ons bedrijf heeft de laatste tijd een mooie groei doorgemaakt. We hebben een aantal nieuwe klanten mogen verwelkomen die passen bij onze ambities. Dit komt mede door een aantal vernieuwingen in onze werkzaamheden. Online boekhoudplatform ‘Yuki’ bijvoorbeeld; een volledig gedigitaliseerd boekhoudprogramma waarvan wij partner zijn. In dit kader zijn wij op zoek naar een geschikte assistent-accountant.

Profijt adviseurs is een allround, vooruitstrevend en laagdrempelig administratie- en belastingadvieskantoor welke zich richt op MKB-klanten. Vanwege voortzetting van onze autonome groei, zijn wij op zoek naar versterking. Profijt adviseurs heeft twee vestigingen met een regionale binding en veel persoonlijke contacten met klanten. Alles is gericht op het behalen van fiscale voordelen voor de klanten. Klanten kunnen hier terecht voor het totaalpakket aan dienstverlening, van aangifte IB tot en met de jaarrekening en van salarisadministratie tot en met fiscaal- en advies bij bedrijfsovername. Kortom; een klein kantoor met grote kennis van zaken. Wil jij deel uit maken van een hecht, informeel maar vooral gedreven team, dan zien wij jouw gegevens graag tegemoet!

Volledige functieomschrijving:

Als assistent-accountant lever je een bijdrage aan onze dienstverlening van a-z, meestal vanuit ons kantoor te Deventer. Daarbij helpen onze ervaren medewerkers en directie je in het begin op weg. Zij blijven ook jouw aanspreekpunt voor vakinhoudelijke vragen, om de verandering van je werkomgeving zo efficiënt en soepel mogelijk te laten verlopen. Je voelt je snel thuis in onze organisatie, met afwisselende klanten, waar je ook op locatie wordt ingezet. Dit maakt je functie extra uitdagend en interessant.

Je hebt ervaring met het boeken van administraties en het uitwerken van jaarrekeningen. Daarnaast weet je fiscaal ook de basisbegrippen goed toe te passen. Je bent bereid deze vaktechnische vakkennis verder te ontwikkelen. Daarvoor bieden wij je ruime studiemogelijkheden.

Gewenste eigenschappen en functie-eisen:

Ambitieus zijn is een voorwaarde met daarbij nauwkeurig en klantgericht werken op een goed werktempo niveau. Wij vinden een goede inwerkperiode belangrijk om je snel onderdeel te voelen van het team. We zijn op zoek naar iemand die initiatief neemt en zich snel het werk eigen kan maken, zodat je op korte termijn zelfstandig kan werken. Iemand die dus graag met beide handen de uitdaging aanpakt!

Heb jij een opleiding in de accountancy, HBO bedrijfseconomie/commerciële economie behaald? Ben je woonachtig in de omgeving van Deventer/Raalte en herken jij jezelf in bovenstaand profiel en zie je jezelf al binnen onze dynamische en groeiende organisatie werken? Dan maken wij graag kennis met jou.

Stuur je sollicitatie met CV op naar Jaap Profijt via jaap@profijtadviseurs.nl (voor evt. vragen uitsluitend via 06-30417477)

 

Laat een reactie achter

*
*