Nieuw ZZP-netwerk gemeente Raalte!

Geen Reacties »

zp raalte lancering

ZP Raalte: netwerk voor ZZP’ers

Zelfstandige professionals in de gemeente Raalte met elkaar verbinden, dat is het doel van het nieuwe netwerk ZP Raalte. Dit nieuwe netwerk, speciaal voor de ZZP’ers in de gemeente Raalte, ging op 10 december officieel van start met de onthulling van het logo door wethouder Jacques van Loevezijn. Het logo verbeeldt precies waar ZP Raalte voor staat: vele verschillende typen zelfstandige ondernemers die samen vooruit kijken en samen zichtbaarder zijn.

ZP Raalte is het resultaat van diverse bijeenkomsten onder ZZP’ers in Raalte. Uit die bijeenkomsten bleek de behoefte aan een eigen netwerk naast de bestaande netwerken. Bijvoorbeeld om te sparren met mensen in vergelijkbare situaties en om ideeën op te doen. ZZP’ers ontmoeten elkaar bij ZP Raalte tijdens de open koffie, maar ook tijdens de netwerkbijeenkomsten die veelal een thema hebben. Er zijn al vele mooie zakelijke relaties tussen ZZP’ers ontstaan, die elkaar versterken en elkaar verder helpen met hun talenten. Een mooi voorbeeld is het project ‘het ondernemende Kulturhus’.

Meer weten?
Zelfstandige ondernemers die andere ZZP’ers willen leren kennen zijn van harte welkom bij een van de bijeenkomsten. Meer informatie: www.zpraalte.nl of mail naar Marja van Aggelen: marja@kompaszie.com
NB: onze eigen Jaap is benoemd tot penningmeester van ZP Raalte. Desgewenst kunt u dan ook bij hem terecht voor meer informatie.

Laat een reactie achter

*
*