Jorinde Nijland fiscaal Adviseur

Jongste aanwinst binnen het team van profijt adviseurs is Jorinde Nijland. “Het grote voordeel van werken bij profijt adviseurs zijn de korte lijnen. En er heerst absoluut geen hiërarchie; iedereen doet alle werkzaamheden en ieders waarde is even groot binnen ons team. Dat werkt heel prettig.
Daarnaast krijg ik de mogelijkheid om mij op allerlei gebieden binnen het vak verder te ontwikkelen. Afgelopen jaar heb ik de studie Fiscaal Adviseur en opleiding PDL (praktijk diploma loonadministratie) afgerond. Met de opgedane kennis zou ik in de toekomst graag mijn eigen klanten gaan adviseren en ondersteunen; het liefst ook buiten de deur en niet alleen vanuit onze kantoren.”

Afkomstig uit het pittoreske Boerhaar woont Jorinde samen met haar vriend in Raalte. Haar vrije tijd besteedt ze graag aan de ‘goede dingen van het leven’: lekker uit eten, borrelen, concerten bezoeken of een kroegje in met vrienden. En om deze lifestyle mogelijk te houden, wordt er wel ook zo nu en dan tijd gemaakt voor de sportschool… Een gedreven, ambitieuze collega die bij profijt adviseurs vast nog het een en ander van zich zal laten horen!

Voor advies kunt mij bereiken via telefoonnummer 06 83 014 128 of stuur een mail naar info@profijtadviseurs.nl

Collega's van Jorinde Nijland

assistent-accountantJoke Beumer-Rietman

assistent belastingadviseurMarc Putman

Register Belastingadviseur, vennootMendy ten Veen RB

Register Belastingadviseur, vennootMichèl ter Braak RB

fiscaal AdviseurJaap Profijt