Loonadministratie

Met ingang van de wet ‘arbeidsmarkt in balans’ per 1 januari 2020, moet u als werkgever meer gegevens van uw medewerkers op een correcte manier administreren. Onze loonsoftware is hier uitermate geschikt voor. Wijzigingen in arbeidscontracten of (extra) gewerkte uren geeft u eenvoudig online door, waarna wij binnen een werkdag de salarisstroken, aangifte loonheffingen en (eventueel) de aangifte pensioen voor u klaarzetten. De loonjournaalpost kan in veel boekhoudsoftware automatisch worden opgenomen. Uiteraard is het ook mogelijk om deze zelf te verwerken in uw eigen programma.

Wijzigingen in uw cao worden door ons gemonitord en tijdig doorgevoerd. Ook de verlofuren-kaarten van uw personeel kunnen automatisch worden bijgehouden in ons loonpakket. Hiermee hebben zowel u als uw medewerker te allen tijde inzicht in het verlof. Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden die het pakket u kan bieden. Graag bespreken wij samen uw wensen op het gebied van loonadministratie.

Loonpakket
Wij werken met een geavanceerd en digitaal loonpakket NMBRS. De werkgever en werknemer hebben altijd inzicht via een portal. Daarnaast is het mogelijk om zelf mutaties in te voeren.

NMBRS klanten login