Nieuwsberichten

Het laatste nieuws uit de financiële wereld.

Nieuwsbrief voorjaar 2024

Geplaatst op: 27 mrt 2024

Vanwege de enorme voorjaarsdrukte ontvang je dit keer een beknopte nieuwsbrief met vooral nieuws vanuit ons kantoor.

Eindejaars nieuwsbrief

Geplaatst op: 20 dec 2023

De maand december vliegt altijd voorbij. Hierbij ontvang je dan ook onze laatste nieuwsbrief van dit jaar. Hierin nog wat mededelingen vanuit ons kantoor en enkele laatste fiscale tips.

Actiepunten 2023

Geplaatst op: 21 nov 2023

Inmiddels zijn we enigszins gesetteld op onze nieuwe locatie. Wij laten deze graag aan iedereen zien, maar gezien de drukte stellen we dit even uit naar komend voorjaar.
Ondanks verwoede pogingen is het ons vooralsnog niet gelukt om onze vacature voor assistent accountant (beginnend of gevorderd) op te vullen. Wij blijven intensief op zoek naar iemand die ons team wil versterken. Ken je nog iemand die graag in een klein, hecht team wil werken, dan horen wij dit heel graag.

Verhuisbericht Profijt Adviseurs

Geplaatst op: 19 sep 2023

Zoals we reeds hadden gemeld in onze vorige nieuwsbrief zijn we per 2 oktober gevestigd aan de Gotlandstraat 4 te Deventer. In verband met de verhuizing zijn we minder goed bereikbaar van maandag 25 september t/m woensdag 27 september.

Nieuwsbrief nazomer 2023

Geplaatst op: 6 sep 2023

Verhuisbericht
Velen hebben de zomervakantie inmiddels achter de rug. Hopelijk heb je er van genoten. Wij in ieder geval wel. Maar we hebben zeker niet stil gezeten. Grote gebeurtenissen volgden zich deze zomer achter elkaar op. [Vacature, Tegemoetkoming Energiekosten, Belastingrente omhoog]

Vacature Ervaren assistent-accountant/belastingadviseur

Geplaatst op: 21 aug 2023

Ervaren assistent-accountant/belastingadviseur 28-40 uur

Word jij onze collega? Dan kies je voor een zeer afwisselende baan, waarin je als allrounder de klant van A tot Z adviseert. Een uitdagende job, met een prettige werksfeer, veel klantcontact en uitzicht op een toekomstige relatieportefeuille.

Nieuwsbrief Zomer 2023

Geplaatst op: 26 jun 2023

Alhoewel het officieel nog lente is vallen de mussen bijkans van het dak van de warmte op dit moment. Velen genieten inmiddels al van de vroege vakantie, zo ook hier op kantoor. Voor anderen zit de vakantie er hopelijk nog aan te komen.

Van enkele zaken staat inmiddels al vast dat deze gaan wijzigen in 2024 en daar willen wij u alvast op voorbereiden, want in vrijwel alle gevallen betreffen het nadelige wijzigingen...

Nieuwsbrief voorjaar 2023

Geplaatst op: 23 mrt 2023

In deze nieuwsbrief de volgende onderpen. Belastingrente niet verhoogd voor vennootschapsbelasting, willekeurige afschrijvingen op investeringen in 2023, tegemoetkoming energiekosten...

FiscKwartaaltje februari 2023

Geplaatst op: 17 feb 2023

Bijgaand ontvang je ons laatste FiscKwartaaltje waarin we de laatste fiscale nieuwsberichten met je delen.  Extra aandacht hierin verdient de verhoging van de belastingrente m.n. voor BV's. Op pagina 2 en 3 van ons FiscKwartaaltje lees je meer hierover.

Eindejaars nieuwsbrief

Geplaatst op: 19 dec 2022

Zoals je van ons gewend bent ontvang je nog onze laatste nieuwsbrief van het jaar 2022. Daarin wat allerlaatste fiscale tips, maar we beginnen met ons heugelijke kantoornieuws.