Profijt Adviseurs Vestigingen

Salland past bij Twente

Ons werkgebied is door heel Nederland. We richten ons wel hoofdzakelijk op de regio’s Twente en Salland. Daarom hebben we ook gekozen voor verschillende vestigingen in deze mooie streken. De passie en ondernemersmentaliteit van de Sallanders en Twentenaren passen uitstekend bij elkaar. Het is daarom fijn om met onze klanten in die gebieden met elkaar samenwerken. Ons motto is: “De wijzen komen uit het Oosten”. Dat geldt voor onze wijze van kwaliteit maar ook voor de prettige wijze waarop wij met u samenwerken. We nodigen u graag uit om dat met ons te ervaren.

Vestiging Raalte

Westdorplaan 229a
8101 PN Raalte
info@profijtadviseurs.nl

Raalte is een mooie zichtlocatie aan de Westdorplaan 229. Wanneer u vanuit Deventer na de rotonde rechts afslaat bij het eerste stoplicht treft u, als een afslag aan u rechterhand voorbij rijdt, ons pand aan. Naast ons is het advocatenkantoor Schoebroek gevestigd. Op ons pand staat met grote letters “Profijt adviseurs”. Dus u vindt altijd de juiste weg.

naar boven

Vestiging Losser

Enschedesestraat 58A
7582 PN Losser
info@profijtadviseurs.nl

Losser is onze vestiging in Twente. Ons pand bevindt zicht in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Enschedesestraat 58-A (N732). Wij hebben ons kantoor in het achterste deel van dit bedrijfsverzamelgebouw gevestigd. U kunt aan de straat parkeren of doorrijden naar achteren en daar voor ons pand parkeren. Aan de straat ziet u een reclamebord van ons, dus u kunt ons niet missen.

naar boven

Vestiging Deventer

Gotlandstraat 4
7418 AZ in Deventer
info@profijtadviseurs.nl

Deventer is onze hoofdvestiging.

naar boven