Profijt Adviseurs Wie zijn wij

Wie zijn wij

Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben als zelfstandig specialisten in boekhouding en fiscaal advies, besloten wij, Jaap Profijt en Michèl ter Braak, na een periode van intensieve samenwerking, eind 2012 onze krachten te bundelen in profijt adviseurs.

Met inmiddels twee medewerkers en verschillende specialistische achtergronden, groeien wij stabiel en gestaag in de regio Salland en dus sinds kort ook daarbuiten. Graag stellen wij onszelf persoonlijk aan u voor

assistent-accountantJoke Beumer-Rietman

Per januari 2022 is Joke bij ons begonnen als assistent-accountant. Zij is na het behalen van haar diploma HEAO Bedrijfseconomie ruim 20 jaar werkzaam geweest bij verschillende accountantskantoren. Hier heeft zij bij diverse klanten soorten veel ervaring opgedaan en is ook werkzaam geweest met verschillende administratieve pakketten.

naar boven

assistent belastingadviseurSidar Gunesli

Sidar maakt sinds het eerste halfjaar van 2021 een onderdeel uit van het team van Profijt Adviseurs. Inmiddels 3e jaars student ‘Finance, Tax and Avice’ aan Saxion Hogeschool te Enschede heeft Sidar al flink wat theoretische bagage. Vanaf september 2021 loopt Sidar stage bij Profijt Adviseurs waar hij ook de fijne kneepjes van het vak gaat leren door veel praktijkkennis te krijgen. In zijn vrije tijd voetbalt Sidar bij Go Ahead en mag hij graag op het terras zitten.

naar boven

assistent belastingadviseurMarc Putman

Sinds half 2021 versterkt Marc Putman het team van Profijt Adviseurs als assistent belastingadviseur. Als student ‘Finance, Tax and Advice’ aan de Hogeschool van Amsterdam doet Marc praktijkkennis op bij Profijt Adviseurs.

naar boven

fiscaal Adviseur, eigenaarMichèl ter Braak RB

Rechtstreeks nr: 06 55 306 450

Net afgestudeerd startte de 21-jarige Michèl bij Nijhof Groep als assistent accountant. Op zijn 27e verruilde hij deze plek voor het bedrijfsleven, als controller bij TSM Business School. Hierna begon hij zijn eigen administratiekantoor, waarbij ook intensief werd samengewerkt met het kantoor van Jaap.

Na circa 6 jaar hebben wij onze krachten gebundeld als profijt adviseurs. Sindsdien is er een vestiging in Raalte geopend en hebben we samen een geweldig team opgebouwd. 

naar boven

fiscaal AdviseurJorinde Nijland

Rechtstreeks nr: 06 83 014 128

Jongste aanwinst binnen het team van profijt adviseurs is Jorinde Nijland. “Het grote voordeel van werken bij profijt adviseurs zijn de korte lijnen. En er heerst absoluut geen hiërarchie; iedereen doet alle werkzaamheden en ieders waarde is even groot binnen ons team. Dat werkt heel prettig.

Daarnaast krijg ik de mogelijkheid om mij op allerlei gebieden binnen het vak verder te ontwikkelen. Afgelopen jaar heb ik de studie Fiscaal Adviseur en opleiding PDL (praktijk diploma loonadministratie) afgerond.

naar boven

fiscaal AdviseurMendy ten Veen RB

Rechtstreeks nr: 06 49 917 392

Toen Mendy in 2014 Jaap en Michèl ging versterken, hadden hun loopbanen elkaar al vaker gekruist. Men wist dus wat men aan elkaar had en dat is vandaag de dag nog steeds zo. Niet voor niets maakt Mendy elke werkdag de oversteek vanuit het Twentse Losser.

Na het behalen van mijn diploma HEAO Accountancy heb ik eerst 5 jaar bij Nijhof Groep te Deventer gewerkt. Daarna ben ik ongeveer 10 jaar actief geweest bij middelgrote bedrijven.

naar boven

fiscaal Adviseur, eigenaarJaap Profijt

Rechtstreeks nr: 06 30 417 477

Geboren en getogen in de Noordoostpolder, bracht de liefde Jaap naar Raalte, waar hij 2001 startte als zelfstandig boekhouder. Hij koos voor een persoonlijke benadering met de focus op het behalen van fiscaal voordeel. Een unieke werkwijze, waarmee hij zich duidelijk onderscheidde van andere kantoren in de branche.

En vanuit deze visie timmert profijt adviseurs vandaag de dag nog steeds aan de weg. Inmiddels met een hecht team van gekwalificeerde medewerkers.

naar boven

Onze vestigingen

Aanvankelijk werkten wij vanuit ons kantoor aan de Maagdenburgstraat te Deventer. Naarmate het aantal klanten uit Salland toenam, volgde een tweede locatie; aan de Westdorplaan in Raalte. Inmiddels hebben wij in februari 2020 ook een kantoor geopend te Losser, aan de Enschedesestraat. Vanuit deze locatie voorzien wij m.n. de MKB ondernemers in Losser e.o. fiscale adviezen en verzorgen wij allerhande fiscale aangiften.

Dankzij een doorlopend opleiding- en trainingsprogramma voor onszelf en onze medewerkers, worden onze kennis en specialisatiegebieden continu verbreed. Op deze manier lopen wij steevast voorop; of het nu gaat om fiscale wetswijzigingen of softwarematige verbeteringen binnen onze branche. En kunnen wij u als cliënt optimaal helpen en adviseren.

Vanuit die ambitie zijn wij in 2017 ook een RB-kantoor geworden. RB staat voor Register Belastingadviseurs; een koepelorganisatie voor fiscale adviseurs. Om deze titel te bemachtigen moet het kantoor voldoende gekwalificeerde medewerker(s) in dienst hebben met een RB-titel. Het RB biedt tevens een onafhankelijk tuchtcollege waar u als cliënt terecht kunt bij een geschil met een RB-kantoor.