Michèl ter Braak RB Register Belastingadviseur, vennoot

Net afgestudeerd startte de 21-jarige Michèl bij Nijhof Groep als assistent accountant. Op zijn 27e verruilde hij deze plek voor het bedrijfsleven, als controller bij TSM Business School. Hierna begon hij zijn eigen administratiekantoor, waarbij ook intensief werd samengewerkt met het kantoor van Jaap. “Na circa 6 jaar hebben wij onze krachten gebundeld als profijt adviseurs.

Sindsdien zijn er vestigingen in Raalte en Losser geopend en hebben we samen een geweldig team opgebouwd. Met het behalen van de titel Register Belastingconsulent (RBc) in 2017, mogen wij ons kantoor ook RB-kantoor noemen. Een kwaliteitspredicaat dat we vol trots uitdragen.

Ik kom oorspronkelijk uit Twello, maar woon al sinds 2004 in Deventer; samen met mijn vrouw en  tweedochters. Met een jong gezin, studie en een eigen bedrijf is vrije tijd schaars, maar je zou me kunnen treffen tijdens (een poging tot) hardlopen in de omgeving of op de squashbaan. Wanneer zich meer vrije tijd voordoet zou ik graag mijn oude liefde weer oppakken: vanaf mijn 12e jaar ben ik jarenlang vrijwillig molenaar geweest in Twello. Waar andere jongens op het voetbalveld stonden of gingen vakkenvullen spendeerde ik elke vrije minuut in de molen. Een unieke functie, waar er niet veel meer van bestaan in Nederland. Zeker niet op zo’n jonge leeftijd. Tegen de richting in durven kiezen en optimaal gebruik maken van omstandigheden zat er dus al vroeg in. Eigenschappen waarmee het profijt adviseurs hopelijk ook nog heel wat jaren ‘voor de wind’ zal gaan.

In september 2022 is Michèl geslaagd als Register Belastingadviseur en mag sindsdien de titel RB voeren. De titel mag alleen gevoerd worden zolang hij jaarlijks voldoende eductatiepunten haalt. Deze eductatiepunten staan voor klanten garant voor een belastingadviseur die altijd up-to-date is.

Voor advies kunt mij bereiken via telefoonnummer 06 55 306 450 of stuur een mail naar info@profijtadviseurs.nl

Collega's van Michèl ter Braak RB

fiscaal AdviseurJaap Profijt

fiscaal AdviseurJorinde Nijland

assistent belastingadviseurMarc Putman

Register Belastingadviseur, vennootMendy ten Veen RB

assistent-accountantJoke Beumer-Rietman