Mendy ten Veen RB Register Belastingadviseur, vennoot

Toen Mendy in 2014 Jaap en Michèl ging versterken, hadden hun loopbanen elkaar al vaker gekruist. Men wist dus wat men aan elkaar had en dat is vandaag de dag nog steeds zo. Niet voor niets maakt Mendy elke werkdag de oversteek vanuit het Twentse Losser. Na het behalen van mijn diploma HEAO Accountancy heb ik eerst 5 jaar bij Nijhof Groep te Deventer gewerkt. Daarna ben ik ongeveer 10 jaar actief geweest bij middelgrote bedrijven. Die opgedane ervaring kon ik goed gebruiken toen profijt adviseurs mij vroegen voor hen te komen werken. Ik verzorg hier o.a. loonadministraties, jaarrekeningen en fiscale aangiften.

In 2015 heb ik de opleiding tot fiscaal adviseur afgerond en in 2017 mijn praktijkdiploma loonadministratie behaald. Momenteel volg ik nog de studie voor register belastingadviseur. Terug dan naar Mendy’s roots in Losser, waar ze woont met man en zoon Mart. En ze regelmatig te vinden is de muziekvereniging; als spelend lid in het harmonieorkest, voorzitter van de jeugdcommissie én blokfluitlerares voor de allerjongsten. De tijd die dan nog overblijft wordt gespendeerd op het volleybalveld. Kortom: loat goan, deze nuchtere Twentse aanpakker!

In september 2022 is Mendy geslaagd als Register Belastingadviseur en mag sindsdien de titel RB voeren. De titel mag alleen gevoerd worden zolang hij jaarlijks voldoende eductatiepunten haalt. Deze eductatiepunten staan voor klanten garant voor een belastingadviseur die altijd up-to-date is.

Voor advies kunt mij bereiken via telefoonnummer 06 49 917 392 of stuur een mail naar info@profijtadviseurs.nl

Collega's van Mendy ten Veen RB

assistent belastingadviseurMarc Putman

Register Belastingadviseur, vennootMichèl ter Braak RB

fiscaal AdviseurJorinde Nijland

fiscaal AdviseurJaap Profijt

assistent-accountantJoke Beumer-Rietman