Joke Beumer-Rietman assistent-accountant

Per januari 2022 is Joke bij ons begonnen als assistent-accountant. Zij is na het behalen van haar diploma HEAO Bedrijfseconomie ruim 20 jaar werkzaam geweest bij verschillende accountantskantoren. Hier heeft zij bij diverse klanten soorten veel ervaring opgedaan en is ook werkzaam geweest met verschillende administratieve pakketten.

Bij profijt adviseurs zoek ik met name de sfeer van samenwerken in een klein team met veelzijdige taken en het contact met klanten. Voor uitbreiding van fiscale kennis ben ik momenteel bezig met de opleiding Fiscaal Adviseur. Daarna hoop ik ook nog de opleiding praktijkdiploma loonadministratie te gaan doen, zodat ik ook de salariswerkzaamheden kan gaan uitbreiden.

Afkomstig uit Warnsveld, maar inmiddels al ruim 20 jaar woonachtig in Colmschate. Vanaf hier in slechts 10 minuten fietsen op kantoor, vind ik erg prettig. Momenteel neemt de studie veel van de vrije tijd in beslag. Daarnaast heb ik een druk en gezellig leven en met man en 3 puber-kids. Om hier even aan te ontsnappen genieten wij graag van een heerlijke wandeling op de Holterberg.

Voor advies kunt mij bereiken via telefoonnummer 06 83 014 128 of stuur een mail naar info@profijtadviseurs.nl

Collega's van Joke Beumer-Rietman

fiscaal AdviseurJaap Profijt

assistent belastingadviseurMarc Putman

Register Belastingadviseur, vennootMendy ten Veen RB

Register Belastingadviseur, vennootMichèl ter Braak RB