Jaap Profijt fiscaal Adviseur

Geboren en getogen in de Noordoostpolder, bracht de liefde Jaap naar Raalte, waar hij 2001 startte als zelfstandig boekhouder. Hij koos voor een persoonlijke benadering met de focus op het behalen van fiscaal voordeel. Een unieke werkwijze, waarmee hij zich duidelijk onderscheidde van andere kantoren in de branche. En vanuit deze visie timmert profijt adviseurs vandaag de dag nog steeds aan de weg. Inmiddels met een hecht team van gekwalificeerde medewerkers. Daarin zijn Michèl en ik vooral stimulerende teamleiders.

Onze mensen werken vanuit een wij-gevoel en hebben echt passie voor het vak. Daar hoort ook professionalisering en ontwikkeling bij. Zelf volg ik bijvoorbeeld een studie van het Register Belastingadviseurs. Het motto ‘Een leven lang leren’ past dan ook echt bij mij.”

Sinds kort verlegt Jaap zijn ‘leergebied’ ook wat meer richting thuis; waarvoor nu een vaste dag in de week is gereserveerd. Iets waar door vrouw en (klein)kinderen dankbaar gebruik van wordt gemaakt. Dingen veranderen als je ouder wordt. Waar eerder carrière en winst maken prioriteit hadden, vind ik een goed gesprek nu zeker zo belangrijk. Het enige wat echt schaars is in je leven, is tijd.

Voor advies kunt mij bereiken via telefoonnummer 06 30 417 477 of stuur een mail naar info@profijtadviseurs.nl

Collega's van Jaap Profijt

Register Belastingadviseur, vennootMichèl ter Braak RB

assistent belastingadviseurMarc Putman

Register Belastingadviseur, vennootMendy ten Veen RB

assistent-accountantJoke Beumer-Rietman