Nieuwsbrief december

Geen Reacties »
ChampagneHet jaar 2015 is bijna weer ten einde. Normaal gesproken informeren wij u rond dit tijdstip over wat de belastingwijzigingen voor het komende jaar voor u betekenen. Helaas moeten wij u deze informatie vooralsnog schuldig blijven omdat de Eerste Kamer pas op 22 december a.s. daarover stemt. Uiteraard is er wel ander nieuws dat we graag met u delen. 

Belasting 2016

Het belastingplan 2016 kent een lange aanloop. In de Eerste Kamer heeft het kabinet geen meerderheid, waardoor onzeker is of het belastingplan 2016 wordt aangenomen. Daarom hebben wij besloten u individueel te infomeren wanneer eventuele wijzingen voor u van toepassing of belang

Mijn berichten box

De blauwe enveloppen gaan binnenkort verdwijnen. Daarom adviseren wij u uw ‘Mijn berichten box’ te activeren met uw DigiD. Dan kunt in de toekomst al uw aanslagen en berichten van de overheid digitaal lezen en opslaan. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar de website van de  

Samenwerken met accountantskantoor De Graaf uit Oldenzaal

Wij zijn blij u te melden dat wij onze samenwerking met het accountantskantoor ‘De Graaf accountancy’ verder gaan intensiveren. Profijt adviseurs werkt al jaren samen met eigenaar en registeraccountant Ruud de Graaf. Een deskundig en betrouwbaar persoon, o.a. op het gebied van aandelenwaarderingen of accountantsverklaringen voor subsidies. U kunt Ruud tegen gunstige tarieven inhuren.

Yuki, ons digitaal boekhoudplatform

Onlangs zijn wij partner geworden van Yuki, een digitaal boekhoudplatform. Een deel van onze klanten hebben al een gratis demo gehad. Daarvan zijn er zeker 80% overgestapt op dit boekhoudpakket dat gebaseerd is op het inscannen en digitaal verwerken van documenten. Neem voor een demo gerust contact met ons op.

Ons kantoor in Deventer is kleurrijker geworden

De inrichting van ons kantoor in Deventer is vernieuwd en sluit ons inziens nu nog beter aan bij onze vertrouwde uitstraling. U bent van harte welkom dit zelf te beoordelen onder het genot van een kopje koffie of thee!

Verbetering kennis en bijblijven met ons team

Onze medewerkers Mendy en Irene hebben recentelijk hun diploma ‘Fiscaal adviseur’ behaald bij Hogeschool Saxion en mogen derhalve deze titel nu voeren. Jaap heeft de opleiding ook gevolgd om zijn actuele kennis op peil te houden. Michèl is in september 2015 begonnen met de studie Registerbelastingadviseur. Hierdoor heeft ons kantoor de status van aspirant-lid RB Belastingadviseurs kantoor gekregen. Leden van deze landelijke beroepsvereniging moeten aan hoge kwaliteitseisen voldoen en zijn altijd op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen. Ons team kan u hierdoor nog beter adviseren op fiscaal gebied. Daarnaast volgen wij regelmatig vaktechnische cursussen over actualiteiten en veranderingen in ons vak. Daardoor blijven we op de hoogte van de laatste wettelijke aanpassingen die voor u van toepassing zijn.

Aansluiting bij de Fiscount adviesgroep

Sinds enkele jaren zijn wij aangesloten bij de Fiscount adviesgroep. Dit is een samenwerkingsverband van collega accountants- en advieskantoren om elkaar bij specifieke situaties zoals overlijden of bedrijfsopvolging te ondersteunen. Het is goed dat u weet dat wij er waarde aan hechten u zo breed mogelijk te ondersteunen.

Meedenken en ambassadeur zijn

Hopelijk heeft u ons het afgelopen jaar (wederom) ervaren als een betrouwbare partner die u proactief adviseert omtrent uw financiële en fiscale zaken. Ontmoet u wel eens ondernemers die zoeken naar een kantoor dat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel heeft? Wellicht wilt u dan aan ons denken. Uw ambassadeursrol in deze zal op gepaste wijze door ons worden gewaardeerd!

Beste wensen voor het nieuwe jaar

Langs deze weg wensen wij u fijne, sfeervolle feestdagen toe en heel veel succes en gezondheid voor het nieuwe jaar!

 

Laat een reactie achter

*
*