Over ons

Jaap Profijt

Mede eigenaar

Michel (links) & Jaap (rechts)
Mag ik mij even voorstellen? (rechts)

Met een achternaam als “Profijt”, moet je eigenlijk wel een vak kiezen waarin je je kennis over boekhouding, administratie, ondernemerschap, de financiële en fiscale wereld kunt bundelen. Ik houd van cijfers. Fiscaal is altijd in beweging wat voor mij altijd uitdagend blijft. Je bent er altijd mee bezig om er meer voordeel uit te halen. Zodoende heb ik ook de volgende opleidingen gevolgd: middelbaar economisch en administratief onderwijs (MEAO), moderne bedrijfsadministratie (MKB), SPD administratie en de praktijkdiploma belastingrecht. Binnen de organisatie wil ik graag mijn passie en vakmanschap delen met collega’s. Als we kijken na de toekomstplannen willen we binnen nu en tien jaar een gerenommeerd lokaal bekend kantoor zijn met de zorg om klant en medewerkers. Ik wil Profijt adviseurs als volgt omschrijven: “fiscaal voordeel halen en daardoor als goede adviseurs jezelf terugverdienen”.

Michèl ter Braak

Mede eigenaar

Michel (links) & Jaap (rechts)
Mag ik mij even voorstellen? (links)

Na het volgen van de studies middelbaar economisch en administratief onderwijs (MEAO) en SPD bedrijfsadministratie ben ik gaan werken bij een middelgroot accountantskantoor. In de 5 jaar dat ik actief was voor deze organisatie, heb ik samengewerkt met Jaap Profijt. Hierna heb ik gekozen voor het bedrijfsleven, bij TSM Business School te Enschede. Hier heb ik gewerkt als financial controller. Tijdens dit dienstverband ben ik gestart met de opleiding Financial Controller, waarvoor ik in juli 2008 ben geslaagd.

Jaap Profijt en ik zijn weer bij elkaar gekomen toen Jaap voor zichzelf is begonnen. Ik ben als ZZP’er een paar uurtjes voor hem gaan werken, op gegeven moment werd er zo intensief samengewerkt dat wij onder één vlag verder zijn gegaan. Voor de toekomst blijven we ons richten op MKB klanten die met ons mee willen groeien. Dit doen we door persoonlijke aandacht en het zoeken naar meer waarde voor beide partijen. Profijt Adviseurs omschrijf ik met de volgende 3 woorden: “Ondernemend, meedenkend en persoonlijk”.

Mendy

Mendy ten Veen

Mag ik mij even voorstellen?

Na het behalen van mijn diploma Heao accountancy ben ik gaan werken op een middelgroot accountantskantoor. Op dit kantoor heb ik ook samengewerkt met Jaap en Michèl. Daarna heb ik besloten om binnen het bedrijfsleven aan de slag te gaan. Ik heb de afgelopen 10 jaren bij een aantal middelgrote bedrijven de nodige ervaring opgedaan op het financieel administratieve vlak.

Het toeval wilde dat ik weer in contact ben gekomen met Jaap en Michèl en de uitdaging ben aangegaan om voor Profijt Adviseurs te gaan werken. De opgedane ervaringen kan ik goed gebruiken bij mijn dagelijkse werkzaamheden. In mijn huidige functie verzorg ik loonadministraties, stel ik jaarrekeningen op en maak ik fiscale aangiftes. Ik heb het erg naar mijn zin binnen deze kleinschalige organisatie waar persoonlijke aandacht voor de klanten voorop staat.

Irene

irene-profijtadviseurs
Mag ik mij even voorstellen?

Ik heb in februari 2010 mijn diploma bedrijfseconomie behaald aan Saxion Hogescholen. Met dit diploma ben ik aan de slag gegaan op de MKB-afdeling van een landelijke accountantsorganisatie. Na 2 jaar voor deze organisatie gewerkt te hebben heb ik een opdracht aangenomen voor het opstellen van de jaarcijfers van een landelijke fitness organisatie. Toen ik deze opdracht had afgerond ben ik aan de slag gegaan bij Profijt Adviseurs en heb ik mijn praktijkdiploma loonadministratie behaald. In mijn functie als assistent verzorg ik de loonadministraties, stel ik jaarcijfers op en bereid ik de fiscale aangiften voor. Ik heb het erg naar mijn zin bij deze kleinschalige organisatie die nauw betrokken is bij hun klanten.

Matthijs

matthijs-profijtadviseurs

Ik heb met veel plezier als stagiair gewerkt bij profijt adviseurs en bovenal ook heel veel geleerd!